Βιταμίνες

Acetyl L Carnitine 500mg

Η Καρνιτίνη είναι απαραίτητη για τη διάσπαση των λιπιδίων του σώματος σε αποτελεσματικό βαθμό. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι τα συμπληρώματα καρνιτίνης μπορούν να αυξήσουν τη χρήση των λιπαρών σαν καύσιμο, να ενισχύσουν την απόδοση και να βελτιώσουν την αποκατάσταση. Η υψηλής ποιότητας Ακετυλο-L-Καρνιτίνη της Zipvit Sport προσφέρει 1g καθαρής καρνιτίνης από μόνο 3 ταμπλέτες.

 

 

Συσκευασία|90 Ταμπλέτες  Σ.Η.∆|3 την ημέρα

Πάντα συμβουλεύεστε τις οδηγίες λήψης του κάθε προϊόντος.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Όπως και με όλα τα συμπληρώματα

διατροφής, συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας, ιδιαίτερα αν

 

πάσχετε από διατροφικές αλλεργίες, ή έχετε βαθύτερο ιατρικό ιστορικό (π.χ. διαβήτη, επιληψία, υπερ/υποθυρεοειδισμό) ή ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Τα βιταμινούχα συμπληρώματα δεν αποσκοπούν στη θεραπεία ή πρόληψη κάποιας νόσου.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη και πλήρη διατροφή καθώς και έναν υγιή τρόπο ζωής.

L-Arginine 500mg

Το Zipvit Sport L-Arginine είναι μια υψηλής δύναμης φόρμουλα. Σε πρόσφατες έρευνες από ερευνητές

στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ ανακαλύφθηκε ότι η συμπλήρωση διατροφής με L-Αργινίνη βελτίωσε τα επίπεδα

Νιτρικού Οξειδίου σε αθλητές αντοχής με αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων αντοχής τους.

Συσκευασία|90 Ταμπλέτες Σ.Η.∆| 1 την ημέρα

Magnesium 500mg

Το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο απαραίτητο για την καλή υγεία, καθώς συμβάλλει στην ισορροπία ηλεκτρολυτών, στο μεταβολισμό, στη νευροδιαβίβαση, στην λειτουργία των μυών και στη σύνθεση πρωτεϊνών. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές συμπλήρωμα για τους αθλητές.

Κάθε Ταμπλέτα Περιέχει: 500mg Μαγνήσιο

Συσκευασία|120 Ταμπλέτες Σ.Η.∆|1 την ημέρα

Omega 3 Fish Oils Super Strength EPA DHA 1000mg

Τα ιχθυέλαια γίνονται όλο και περισσότερο ένα δημοφιλές συμπλήρωμα σε αθλητές όλων των αθλημάτων. Τα οφέλη τα οποία αναγνωρίζονται από τους αθλητές υποστηρίζονται από τις τελευταίες έρευνες οι οποίες δείχνουν ότι τα συμπληρώματα ωμέγα-3 ιχθυελαίου διατηρούν υψηλά τα επίπεδα της φυσικής και πνευματικής απόδοσης.

Τα EPA και DHA είναι δύο από τα πιο σημαντικά συστατικά του ιχθυέλαιου, καθώς φαίνεται να προσφέρουν τα περισσότερα οφέλη των συμπληρωμάτων ωμέγα-3. Το ιχθυέλαιο της Zipvit Sport προσφέρει μια πολύ πλούσια πηγή EPA και DHA σε εύκολες στη λήψη μαλακές κάψουλες. Κάθε κάψουλα υψηλής ποιότητας προσφέρει 330mg EPA και 220mg DHA.

Η υψηλή περιεκτικότητα EPA και DHA σε συνδυασμό με τον αυστηρό έλεγχο της Zipvit Sport για να επιβεβαιωθεί ότι δεν περιέχουν επιβλαβή βαρέα μέταλλα, τους δίνει ακόμη διατροφική αξία,

Συσκευασία|90 Ταμπλέτες  Σ.Η.∆|1-2 την ημέρα

ZV SPORTS MULTIVITAMIN

Προηγμένης σύνθεσης πολυβιταμίνη ειδικά διαμορφωμένη για αθλητές, με έμφαση στην αντοχή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα, διατηρώντας τα βέλτιστα διατροφικά επίπεδα.

  • 40 θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά για την υποστήριξη αθλητικών επιδόσεων
  • Περιέχει ειδικά μικροδιατροφικά στοιχεία για την υποστήριξη προπόνησης και φυσικής κατάστασης
  • Σφαιρική και ισορροπημένη κάλυψη βιταμινικών αναγκών
  • Παρέχει βασικά μεταλλικά στοιχεία
  • Περιέχει ένα υψηλής ποιότητας μίγμα αντιοξειδωτικών

Συσκευασία|60 Ταμπλέτες  Σ.Η.∆|1-2 την ημέρα

DirectionsTo improve performance for a single day take 8 capsules daily (2 with breakfast, 2 with lunch, 2 with dinner and 2 with an evening snack) for three days before and on the morning of competition. Improved performance can be maintained for up to three days by continuing supplementation. Taking ZV Max too frequently makes it less effective at improving performance, so for maximum benefits we recommend at least a 6 week break between each supplement cycle.

IngredientsTri sodium phosphate, alpha lipoic acid, gelatin, magnesium steerate, silicon dioxide.

ZV MAX

Η χρησιμοποίηση Φωσφορικού Άλατος είναι ένας από τους λίγους αποδεδειγμένους τρόπους για ενδυνάμωση της λήψης οξυγόνου και της απόδοσης. Παρόλο που τα φωσφορικά άλατα είναι ένα φυσικό μέρος της διατροφής, είναι συχνά δύσκολο να λάβει κανείς αρκετή ποσότητα ούτως ώστε να βελτιστοποιήσει τη μεταφορά οξυγόνου.

Για το λόγο αυτό το ZV Max της Zipvit Sport σχεδιάστηκε και προσφέρει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για την ενδυνάμωση της λήψης οξυγόνου (VO2 max) και της απόδοσης.

 

Τα ρυθμιστικά διαλύματα φωσφορικού άλατος λειτουργούν αυξάνοντας τα επίπεδα των μορίων 2,3-diphosphoglycerate στα ερυθρά αιμοσφαίρια. Αυτό αποδυναμώνει τη σύνδεση οξυγόνου με την αιμοσφαιρίνη, επιτρέποντας την κυκλοφορία περισσότερου οξυγόνου στους μύες, όταν χρειάζεται περισσότερο. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η αποκλειστική φόρμουλα φωσφορικού άλατος της ZV Max μπορεί να αυξήσει το δείκτη VO2 max από 6 έως 12% και την αναερόβια οδό από 10 έως 12%. Αυτές οι αλλαγές δεν εμφανίζονται αμέσως και κατά τη διάρκεια της χρήσης αλλά χρειάζονται 3 μέρες για την επαρκή συσσώρευση των επιπέδων φωσφορικού άλατος για να μετατραπεί σε μόρια 2.3-diphosphoglycerate. Κλείνοντας το συμπλήρωμα επιτρέπει τη διατήρηση υψηλής απόδοσης μέχρι και για τρεις μέρες, κάνοντας το ZV Max ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια σταδιακής μείωσης μέχρι την κορύφωση σε σημαντικούς αγώνες.

Συσκευασία|120 Ταμπλέτες Σ.Η.∆ |Για την άυξηση της απόδοσης μια συγκεκριμένη ημέρα, καταναλώστε 8 κάψουλες ημερησίως (2 με το πρωινό, 2 με το μεσημεριανό, 2 με το δείπνο και 2 με ένα σνακ το βράδυ), για τρεις ημέρες πριν καθώς και το πρωί πριν τον αγώνα. Αυξημένη απόδοση μπορεί να σημειωθεί με τουλάχιστον τρεις ημέρες συνεχούς λήψης.

Directions: Take 1 capsule with water every 30-60minutes during physical activity.

Ingredients: Sodium Chloride, Potassium Citrate Monohydrate, Potassium Chloride, Calcium Citrate, Calcium Gluconate Anhydrous Granular, Magnesium Citrate, Magnesium Gluconate, Vitamin D3.

Nutrient Average per serving % EC RDA
Calcium Citrate 0.154 N/A
Calcium Gluconate 0.66 N/A
Magnesium Citrate 0.77 N/A
Magnesium Gluconate 0.33 N/A
Potassium Chloride 0.441 N/A
Potassium Citrate 0.189 N/A
Sodium Chloride 0.215 N/A
Vitamin D3 0.25 50

ZV SALT CAPS

Τα ZV Salt Caps™ έχουν αναπτυχθεί ειδικά από τη Zipvit για να παρέχουν ηλεκτρολύτες που χάνονται κατά τη διάρκεια άσκησης και αγωνισμάτων αντοχής, ελαχιστοποιώντας τα αποτελέσματα της υπερθερμίας και της εμφάνισης κραμπών λόγω της έντονης εφίδρωσης. Το εξειδικευμένο αυτό μίγμα ηλεκτρολυτών παρέχει μιά ισορροπημένη μίξη Νατρίου, Καλίου, Μαγνησίου και Ασβεστίου με βιταμίνη D για υποβοήθηση της απορρόφησης.

Συσκευασία|100 Κάψουλες Σ.Η.∆ |Καταναλώστε 1 κάψουλα κάθε 30-60 λεπτά έντονης άσκησης με νερό

GLUCOSAMINE SULPHATE 500mg

Η προηγμένη φόρμουλα Glucosamine 500mg 2kcl συνδυασμένη με 400mg Χονδροϊτίνης αποτελεί τη βέλτιστη ισορροπία των συστατικών αυτών. Η Γλουκοζαμίνη είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία των χόνδρων, των τενόντων και των συνδέσμων. Συνδυασμένη με τη Χονδροϊτίνη, η οποία βρίσκεται φυσικά στους χόνδρους. βοηθάει στο σχηματισμό μιας σπογγοειδούς ουσίας που δρα όπως μια μηχανική ανάρτηση. Η Χονδροϊτίνη ZipVit είναι θαλάσσιας προέλευσης και υψηλής καθαρότητας.

Συσκευασία|90 Ταμπλέτες  Σ.Η.∆|3 την ημέρα

CO-EΝZYME Q10 120mg

Το Co-enzyme Q10 είναι ένα φυσικά αντιοξειδωτικό το οποίο δουλεύει μαζί με τα μιτοχόνδρια – το κέντρο δύναμης του κυττάρου. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα σημαντικό για τη δημιουργία ATP από τους μύες, ειδικά κατά τη διάρκεια άσκησης. Το συνένζυμο Q10 αποτελεί αντικείμενο συνεχούς επιστημονικής έρευνας και αποδεδειγμένα είναι ωφέλιμο σε πλήθος λειτουργιών του οργανισμού και βρίσκει πολλές εφαρμογές στη σύγχρονη θεραπευτική.

Συσκευασία|30 Ταμπλέτες Σ.Η.∆|2-3 την ημέρα

OPTI BURNER

Μοναδικός λιποδιαλύτης με ένα μίγμα αποτελεσματικών θρεπτικών συστατικών, που υποστηρίζει τον υγιή μεταβολισμό. Το ZV OPTI Burner είναι μια ισχυρή, άπαχη φόρμουλα συστατικών τα οποία εγγυημένα σας βοηθάνε να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα που κερδίζετε από την προπόνησή σας. Προσθέστε κάψουλες ZV OPTI Burner στο πρόγραμμα διατροφής και σε συνδυασμό με τη μόνιμη άσκηση θα πετύχετε την απώλεια λίπους

αποκομίζοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά. Περιέχει βοτανικά εκχυλίσματα ύψιστης ποιότητας, ανάμεσα

σε αυτά πράσινο τσάι, πικρό πορτοκάλι, σκόνη κόκκινου πιπεριού, μαύρο πιπέρι, καφεΐνη με guarana, L-Τυροσίνη και χρώμιο – τα οποία υποστηρίζονται από εκτενή έρευνα με στόχο την απώλεια λίπους σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση.

Συσκευασία|90 Ταμπλέτες

Σ.Η.∆ |3 κατά τη διάρκεια της ημέρας με άδειο στομάχι, μαζί με νερό.|Για επιπλέον δράση καταναλώστε 1 κάψουλα, 30 λετπά πριν την άσκηση. Μην καταναλώνετε μετά τις 4μμ λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας σε καφεΐνη.

ZV SPORT CREATINE

Το ZV Sport creatine είναι ένα καθαρό συμπλήρωμα κρεατίνης το οποίο είναι τέλειο για αθλητές αντοχής, καθώς βελτιώνει την απόδοση χωρίς να αυξάνει το βάρος του σώματος. Με το ZV Creatine δεν είναι απαραίτητη η κατανάλωση υψηλών δόσεων κρεατίνης καθώς η φόρμουλα είναι τόσο αποτελεσματική που μόνο 2.5g τη μέρα είναι επαρκή για τη μείωση της κούρασης των μυών. Αυτό κάνει το ZV Creatine ένα από τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα κρεατίνης τα οποία είναι διαθέσιμα σήμερα. Το ZV Creatine είναι ιδανικό για την αύξηση της ποιότητας και της έντασης της προπόνησης και για τη βελτίωση της απόδοσης σε αγώνες. Το ZV Creatine είναι ασφαλές και χρησιμοποιεί 100% συστατικά τροφίμων σύμφωνα με τη WADA για τη βελτίωση της απόδοσης των μυών χωρίς “πρήξιμο”.  Αυτά τα τεράστια οφέλη κάνουν το ZV Creatine ιδανικό για αγώνες αντοχής.

Συσκευασία|90 Ταμπλέτες  Σ.Η.∆|5 την ημέρα

ZV GLUTATIONE

Ένα από τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά στον επαγγελματικό αθλητισμό (ιδιαίτερα στην ποδηλασία) είναι η Γλουταθειόνη, η οποία είναι αναγνωρισμένη για την ικανότητά της να βελτιώνει την απόδοση στην άσκηση. Η αποκλειστική φόρμουλα Γλουταθειόνης της Zipvit Sport είναι υψηλά αποτελεσματική και υπερέχει των παραδοσιακών προϊόντων Γλουταθειόνης παρέχοντας την ευκολία ενός από του στόματος συμπληρώματος.

Το ZV Glutatione προσφέρει τις ακριβείς ποσότητες αμινοξέων που χρειάζονται για την παραγωγή γλουταθειόνης, την προστασία από τις επιδράσεις των ελευθέρων ριζών, τη μείωση της κούρασης και τη βελτίωση της απόδοσης. Όταν προπονείστε σε μεγάλο υψόμετρο η ειδική φόρμουλα της ZV Glutatione βοηθά επίσης τη διατήρηση του ορμονικού περιβάλλοντος που χρειάζεται για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων (ερυθροποίηση).

Συσκευασία|120 Ταμπλέτες Σ.Η.∆ |Καταναλώστε 2 κάψουλες με το πρωινό, 2 το απόγευμα και 2 αμέσως πριν τον ύπνο.

[vc_empty_space]